söndag 4 november 2012

Jag hann i alla fall träna!

Har haft svårt att klämma in tid till att blogga, full rulle på alla plan i livet. Har ändå fått in mina planerade träningspass efter lite pusslande, så jag är nöjd.

TRÄNING

TORSDAG 

RPM 
Skyndade mig till passet, rusade in typ 1 minut innan det började och fick därför en cykel längst bak i salen. Inte så bra för min prestation. Behöver bli jagad! Nästa gång ska jag komma i tid och ta en cykel längre fram. Heja ögonkontakt!

FREDAG 

Vila. 
Hann inte träna!

LÖRDAG

Primal Moves Fundamentals 1 Cert. 
En rolig men lång dag. Jag hade kul, men otroligt mycket som skulle täckas på kort tid, var helt slut på kvällen! Vi täckte över 200 övningar och var aktiva hela tiden, från 9-18 bortsett med ett par korta pauser.

Övningarna liknar ju det jag redan använder mig av när jag konstruerar ett yogapass, men det var intressant att testa rullningar och varianter av övningar som jag inte stött på tidigare. Jag skrattade mycket, vilket är ett gott tecken. Tyvärr ingick väldigt lite information om PM, hade velat veta mer om systemet och hur man kan konstruera sina pass, det verkar vara ett intressant tänk som ligger bakom detta. I dagarna skulle vi dock få komplementerande information i form av manual och film, kanske finner jag det jag saknade igår där. Tommy som höll utbildningen har en väldigt god förmåga att förstå rörelser på ett djupare plan, någon som jag märkt att många duktiga kampsportare har, vilket gjorde det lätt att följa med på passet och förstå vad som skulle göras när det blev lite avancerat.

Hade tänkt köra KM day 3, men var helt slut efteråt. Somnade som en stock. Lite för mycket input på en dag.


SÖNDAG

Höll idag en hel dags föreläsning om grunderna i  näringslära, kostrekommendationer, måltidsplanering, kostundersökningsmetoder och idrottsnutrition på en PT utbildning i Göteborg. Jag älskar att föreläsa. Blir glad och pigg! Denna grupp ställde dessutom tusentals frågor, det fanns ett riktigt stort intresse för att lära sig mer. Om det är någonting jag går igång på så är det kunskapstörst. Riktigt lyckad dag!

Avslutade med mitt KM pass, som jag skulle ha utfört i fredags.

Uppvärmning
Hopprep och genomgång av programmet, 3 reps/övn. Hund/planka.

KM, Week 2, Day 3 (Heavy)
Vikt: 14 kg x 2
Set: 4 varv
Vila: 120 sekunder

Double Clean x 5
Double Military Press x 5
Double Squat x 5
Double Push Press x 5
Double Squat x 5

Riktigt j-vligt och tungt, klarade det nästan inte. Var lite smått irriterad på en viss tränare som fått mig att använda 14 kg istället för 12 som jag hade tänkt i detta programmet. Men som vanligt har han rätt... Detta är rätt vikt för mig.

Double snatch
Vikt: 14 kg x 2
10 x (5)
Vila: 30 sekunder mellan set

Maghjul mot vägg
Börjar hända lite grejer! :)





Hade gymmet alldeles för mig själv.
 Jag gillar att träna ensam, framför allt de riktigt tunga passen. Söndagslyx.



I fredags upptäckte jag Lund, vilken fantastiskt mysig stad.
Hittade ett riktigt guldkorn, St Jakobs Surdegsbageri!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar